Saturday, 19 March 2011

wht u expext me to do my dear??

uuurrrhhhhhh!!!!! dont knw wht to do daahhh!!!! complicated gler !!! we shouldn't talk bout tht act an!! kalau tak kite still kawan baik mcm dulu2!!! sume dude yg aku knl.. mst TAK LAMA pnye!!!! curly sorg jek yg lama dgn aku <3 but now dye dah mcm agak smbong gler dgn akuuuuuu...!! ntah laa mayb aku jek yg pasan!! I DONT KNOW -.-'' and...one thing,, aku tatau knp aku tak suke kat sorg minah ny??!!! seriuss... pdahal si sepet ny (lets jus call her sepet) baik dgn aku.... errr takde laa baek sgt -.- aku tak pena bercakap pon dgn dye!! bayang kan smpai kluar umah pon..kalau boleh aku taknak lngsong terserempak dgn dye!!! :D jahat an?? aku tatau knp!! mayb dye dulu penah ade HISTORY dgn %@$^!##^%@^&@ kot !!!!!! ntah !!! aku yg trlampao DRAMATIK sgt kot???? kusuutttttt nyeeeeee!!!!!! shitsss!!! terok nyee la hai ain saad ny!! hmmm....dah laaa kite ttup cter pasal tu...!! sumpahh skrg aku rnduuuuu glerrr babs dgn LINA.. IEDA.. AINO.. AHHHHHH....SUME GENG KAT PD!!!! rase mcm nak nanges :'( dgn ex aku lagi.. sume aku rnduu :'( hmmm.... skolah dah nk bkk!!! pas ny dah jarang on9 :( TAK DAPAT NAK JD STALKER AWAK LG !! SORRY :( rndu nak tgk muke u !!! haaihhh...kalau laa u bole baca !!! okay laaa.... dah pnat dah ny!!! see you guys in another story :* lastly... ARE U REALLY WANNA BACK OFF MR . WOLF?? fooiiineeee... i'll take tht :( thnx for the sweet moment we shared together <33 !!!! last shout... I TRY TO HATE U MA EX :p

No comments:

Post a Comment